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Montréal Plaza: un premier restaurant pour le chef Charles-Antoine Crête

Un premier restaurant pour le chef Charles-Antoine Crête
An Indian waiter walks in a resteraunt of The Taj Mahal Hotel in Mumbai on December 22, 2008. Two luxury hotels that were stormed by Islamist militants have re-opened in Mumbai, less than a month after devastating attacks that rocked India's financial and entertainment capital. Guests were to check in at the Trident hotel, with about 100 of the 550 rooms booked and all four restaurants serving diners for the first full day of business in just over three weeks. A private, multi-faith ceremony 'to pray for solace and a safer future in the days ahead' is to be held during the day, Trident Hotels president Rattan Keswani said. At the nearby Taj Mahal hotel, more than 1,000 key clients and guests have been invited for a private reception before an evening reopening of 268 rooms and seven eateries in the modern Tower wing. AFP PHOTO/Sajjad HUSSAIN (Photo credit should read SAJJAD HUSSAIN/AFP/Getty Images)
SAJJAD HUSSAIN via Getty Images
An Indian waiter walks in a resteraunt of The Taj Mahal Hotel in Mumbai on December 22, 2008. Two luxury hotels that were stormed by Islamist militants have re-opened in Mumbai, less than a month after devastating attacks that rocked India's financial and entertainment capital. Guests were to check in at the Trident hotel, with about 100 of the 550 rooms booked and all four restaurants serving diners for the first full day of business in just over three weeks. A private, multi-faith ceremony 'to pray for solace and a safer future in the days ahead' is to be held during the day, Trident Hotels president Rattan Keswani said. At the nearby Taj Mahal hotel, more than 1,000 key clients and guests have been invited for a private reception before an evening reopening of 268 rooms and seven eateries in the modern Tower wing. AFP PHOTO/Sajjad HUSSAIN (Photo credit should read SAJJAD HUSSAIN/AFP/Getty Images)

Il y aura du nouveau sur la Plaza St-Hubert cet été, et gageons que cette nouvelle adresse fera le bonheur des «foodies»!

L’ancien chef des cuisines du Toqué Charles-Antoine Crête et son acolyte Cheryl Johnson y ouvriront en effet leur premier restaurant : le Montréal Plaza (6230, rue Saint-Hubert).

Le choix du lieu n’est d’ailleurs pas un hasard puisque le duo désire offrir une cuisine à la fois accessible et de haute qualité aux amateurs de bonnes tables et aux familles du quartier.

«Je préfère de loin qu'un client nous visite à quatre reprises pour consommer une entrée et un verre qu'il ne se présente qu'une fois et ressorte avec une facture de 150 $. Être le restaurant élu pour un anniversaire important, c'est flatteur, mais il est important pour nous d'être accessibles en toute occasion!» confie Charles-Antoine Crête.

Le chef mentionne que le restaurant offrira un menu composé à 60 % de plats classiques et à 40 % de recettes spéciales.

Le tout dans un décor et des ambiances qui, à eux seuls, devraient être suffisants pour fidéliser rapidement une clientèle.

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